Haha...muke lempeng ker sy nie..dah, sy suke kan..ikut suke sy lerrr..
Apepun time kaseh CMG yg selalu jd rujukan sy tika buntu nak masak ape..
Dak bedua nie pun suke makan, cume kene lak kuis sayur n bawang tu..emm
Apepun time kaseh CMG yg selalu jd rujukan sy tika buntu nak masak ape..
Dak bedua nie pun suke makan, cume kene lak kuis sayur n bawang tu..emm
Tp kannn..lempeng sy x semulus CMG la..huhu..yg keping memula tebal gilerr..so sy tambah air mb kurang air la kot. Seterusnya ok la, cantik ckit. Nie yg rasa nak cr pan yg kecik ckit nie
Sy wat sambal tumis utk pencicah sbb x der stok santan lak nak wat kari.
Dpt makan sekeping pun dh kenyang.
Resepi from CMG
2 cwn t.gandum
1 bj bawang besar
5 helai daun kucai ~ sy gantikan daun sup sbb x der itu kucai
1 bj telur
1/2 camca kecil baking powder
Air utk bancuhan
Campur semua dlm satu bekas, rehat sebentar masak dlm pan.
Dpt makan sekeping pun dh kenyang.
Resepi from CMG
2 cwn t.gandum
1 bj bawang besar
5 helai daun kucai ~ sy gantikan daun sup sbb x der itu kucai
1 bj telur
1/2 camca kecil baking powder
Air utk bancuhan
Campur semua dlm satu bekas, rehat sebentar masak dlm pan.
tgk lempeng ni lapar pulakk...
ReplyDeletehehehe