Terima Kaseh!! InsyaAllah sy akan balas kunjungan anda..

Terima kaseh daun keladi...

Sunday, January 9, 2011

Tadika Seri Iman Intelek


Hampir 3 bulan dah kakak n adik masuk taska nie, Alhamdulillah nampak si kakak dah pandai mengeja sampaikan suratkhabar pun die nak bace. Yg si adik masih lg tahap menghafal..
Tp yg bestnyer tgk diorang enjoy jer sbb banyak aktiviti outing. Setiap kali balik dr outing celoteh smp malam bercerita seronok naik bas .
Empunya tuan taska nie, Kak Akma baik tp tegas, sekali ckp budak2 boleh ikut, klu kiter rase klu x lebih 3 kali baru anak2 nak dengar..huhuu..Lg satu Kak Akma nie sentiase berhubung dgn semua parent anak2 didikannya. Setiap perkembangan anak2 akan diterangkan sendiri kt kiter, x pernah pun suruh pekerja die terangkan..gambar2 nie pun ditag oleh Kak Akma dlm fb, kire boleh bincanng la dlm fb...tu klu mbik diorang kol 6, kol 615 la baru kuar sbb dengar penerangan aktiviti anak hr nie..

Nie time kakak n kawan die Seroja celebrate birthday kt McD TC. Muke kakak kene conteng sbb lps berlakon jd hantu..


Adik kene soal spelling. Mlm sblm tu puasla bg die hafal. Kak Akma kater 1 jer die x ingat,ejaan MADU tp adik eja NADU.. maknernyer 9 ejaan die dh ingat...ok la tu bg tahap die..
.At petrosains, kakak dpt no. 4 pertandingan mewarne. Time nie br 2 minggu masuk tadika so x dpt baju seragam lg..

Aktiviti wajib diorang kt taman tadika lepas belajar sambil tunggu parent masing2 dtg mbik. Dah melambak kertas katun diorang tu hari2 bawak balik. Bangunan tadika nie siap pasang CCTV lg.

Time sambut birthday ramai2 untuk birthday bulan Disember kat MS Garden Hotel n kakak satu2 nya birthday girl.






Cantik kek nie, siap deco printing lg..



Aktiviti swimming




Yuran nyer lak cmner??huhu..mmg agak mahal tp berbaloi sbb jage smp petang n banyak pendedahan luar selain belajar..
RM220/bln
RM500 yuran tahunan

No comments:

Post a Comment