Terima Kaseh!! InsyaAllah sy akan balas kunjungan anda..

Terima kaseh daun keladi...

Thursday, July 21, 2011

BEN ASHAARI CARI BLOGGER BARU JER ..




x sempat dh nie nak tulis aper2..curi2 waltu lps waktu opis...
Just nak share n cari kawan..
Tiada apa yg istimewa, tiada kelainan utk ditonjol, tiada yg indah utk dibaca ttp akan menjadi sesuatu yg istimewa dan memberi memory indah di masa akan dtg, bila maner anak2 kiter boleh mmbaca diary maya umminyer nie suatu masa nnti.
Sila link sini utk sama-sama memberi manfaat n faedah..
x sempat dh nie..byee
Salam kenalan en.ben ~ shy2 cat nie..
Selalu ziarah blog en.ben cume segan nak tegor..siape la blog nie brbanding blog sifu tu..hehhe

16 comments:

  1. datang membalas kunjungan kamu...terima kasih kerana follow saya...saya nak bagitau bahawa saya sudah follow kamu

    ReplyDelete
  2. hi!
    terjah dari segmen BA
    selamat berkenalan & follow ( ^^)v

    http://hihudihatiku.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

    ReplyDelete
  3. hai2,,
    ninie terjah sini dari segmen abg ben..
    salam persahabatan (n_n)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

    ReplyDelete
  4. Haiiii

    salam perkenalan

    happy blogging ya

    belog dudel saya pun baru jugakk..ngeee

    ReplyDelete
  5. salam kenalan dari nyzham
    jejalan dari segmen Encik BA
    dah follow belog awak dah
    kalo sudi folloow la belog saya plak

    ReplyDelete
  6. slm perkenalan...;)

    http://maszull.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

    ReplyDelete
  7. marina, blogger baru membacer di sini...salam perkenalan :-)

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

    ReplyDelete
  8. salam kenal :)

    Disable word verification untuk mesra pengguna. Boleh baca selanjutmya di sini

    http://monolog25.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. salam kenalan you ! HAHA :))

    jemput singgah blog saya pula ya . ;) http://pucukandubi.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

    have a great day ahead and , take care ! :D

    ReplyDelete
  10. thanks pd yg sudi jengok teratak gamba..InsyaAllah sy akan menyusul...

    ReplyDelete
  11. hye disana, sy disini.. heheh..
    singgah2 sambil berkenalan... :)

    dukacita sbb x sempat nak join segmen bro ben ni.. urrmmm...

    tp takpe..
    singgah2 la blog sy kalau ada masa yee.. :)

    ReplyDelete
  12. datang dari blog abg ben.. gary follow cne yer~..

    ReplyDelete
  13. skodeng2 sini..salam kenal..
    done follow u..

    http://zulfattah.blogspot.com

    ReplyDelete