kan sy dh kater sy bukan kacang lupekan kulit..ehh..kerak..err maner2 la ekk..
Oleh kerana roti nya sy wat karipap pg td, maka keraknya sy simpan.
Petangnya sy wat projek membakar lak..
Ratakan kerak roti dlm bekas kaca tahan panas..klu boleh jgn tebal sgt bertindih, nnti x garing.
Lepastu siram sedikit susu krim n tabur sedikit gula pasir +butter+ keju cheddar + oregano
Bakar sehingga keju mencair, jgn terlalu lame menyebabkan keju kering
Lepas bakar baru tabur parmesan sebelum makan
Untuk rase lebeh enak, makan semasa panas2..klu ade mozarella lg sedap, sy x bubuh sbb kehabisan stok mozarella
Senang gilerr kan nak wat..
saya yg malas ni selalu buang je kerak roti tu.. taktau pon leh wat kudapan lagi..huhu
ReplyDeleteVery creative dik! makcik;
ReplyDelete1. simpan utk bagi burung2 kat belakang rumah
2. buat breadcrumbs
3.campur roti buat breadpudding
4. :(( share ngan ms tong sam pah